Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Autobedrijf Dunnewind, gevestigd aan de Veldkampweg 29 te Ommen, is al ruim 55 jaar actief in de regio. U vindt bij ons een groot aantal occasions van diverse merken personen auto’s. Ook verkoop van bestelbussen (grijs kenteken) zowel nieuw als gebruikt aan bedrijven en particulieren is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s, bestelbussen en campers gebeurd in de werkplaats door goed opgeleide monteurs, die regelmatig via cursussen op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied. De verhuur van personenauto’s, personenbussen (ook voor rolstoelvervoer), bestelbussen, verhuiswagens

en aanhangers is een activiteit waardoor Autoverhuur Dunnewind een begrip is geworden in de regio, heel Nederland en zelfs daarbuiten. Door de beschikbaarheid van een groot aantal auto’s en bussen in diverse uitvoeringen kan ruim worden voorzien in de behoefte van de klant. Voor een lange periode is leasing mogelijk. Tanken kan bij het TinQ tankstation met tankpas voor dag en nacht tanken, ook is er een auto wasserette (met Roll-Over)en twee wasboxen.

Service en kwaliteit staan bij Autobedrijf Dunnewind op de eerste plaats, zowel het autobedrijf als de autoverhuur/lease afdeling zijn lid van de BOVAG.


75

Occasions op voorraad

9,4

Klanttevredenheid

27

Aantal merken

1963

Sinds

Morgen Internet - Zorgeloos website